Meer info

Waarom ProWifi?

Bent u het beu om slechte wifi te hebben? Of bent u het beu om steeds te moeten wisselen van wifi netwerk?
Dan bieden wij de geschikte oplossing.

Ons doel is om uw huis te veranderen in een thuis waar er vlot en snel kan gesurft worden. Wij komen uw huidig netwerk opmeten, om zo een beeld te creëren van de huidige situatie. Vervolgens gaan wij van start met het plaatsen van onze access points, deze wifi antennes zorgen ervoor dat u vlot en snel kan surfen waar u maar wilt.

Zit u al eens graag in de tuin of ligt u wel eens naast uw zwembad te surfen op uw smartphone, dan hoeft u geen 4G meer te gebruiken want wij kunnen voor u wifi installeren in de tuin waar je probleemloos kan op surfen en bellen.

Op de pagina Prijzen kunt u terecht voor praktische info.

 

Onze werkwijze

Wij komen uw huidig netwerk opmeten om daarna samen met u de mogelijkheden te bespreken. We bekijken hoe en waar we het nieuwe netwerk kunnen installeren.

 

Beoordelingen

5.0

11 beoordelingen

2022-05-20

Eindelijk iemand die van wanten weet. Geen loze beloften. Twee toffe kerels die mijn jarenlang WiFi probleem voor eens en altijd hebben opgelost. Mijn booster kan terug naar Proximus. Overal in het huis een stabiel en razendsnel wifi net. Top.

2021-10-28

Beste beslissing ooit! Met gemak Wi-Fi bereikbaarheid in het uiterste punt van de tuin en het hoogste punt van het huis (zolder). En dit voor een heel schappelijke prijs. Super content. Een echte aanrader.

2022-12-15

'Goede wijn behoeft geen krans' maar in het geval van de twee jonge mensen achter ProWifi gaat het om 'zeer goede wijn'. Het was een plezier om vandaag de dag zich echt nog klant te voelen. Ook op professioneel vlak waren we onder de indruk van de vlotheid, het overleg en de efficiëntie. Vanaf nu geen gesukkel meer met een onstabiele of tekort aan ontvangst. Doe zo voort!

2021-09-29

Sinds de installatie van de wifi, Kan ik mijn tuin en alle hoeken in! Altijd werkt de wifi. Dank Prowifi!

2021-10-14

Deze wifi werkt uitstekend, beter dan voorheen. De Wifi wordt voor een betaalbare prijs aangeboden. Topservice!

Als je bij u thuis geen goede wifi hebt neem dan contact op met prowifi, die gaan dan een afspraak maken om eens langs te komen en voor een heel schappelijke prijs heb je uitstekende wifi Dat is van je tuin naar je zolder of in je kelder overal in je huis heb je perfecte wifi dankzij prowifi. ...

2022-09-06

Top service Na weken problemen eindelijk goeie wifi ,durf zelf te zeggen dat het nog nooit zo goed gewerkt heeft. Top !

2021-11-29

Super service

2022-01-12

Wat een gemak! Een echte aanrader!

Klik hier om een recensie te schrijven